Categorie | Valentijn algemeen

Valentijnsdag tips voor tijdens de krediet crisis

De kredietcrisis mag dan wel ‘officieel’ voorbij zijn, we voelen het natuurlijk nog steeds in onze portemonnee. En dan komt zo’n dure dag als Valentijnsdag nooit gelegen. Behalve met deze besparende Valentijnstips.

1. Kook zelf in plaats van uit eten te gaan

Een romantisch 3 gangen diner in een toprestaurant kost je al snel €150 of meer. Dat kan een stuk goedkoper! Bovendien zal je geliefde het extra waarderen als je je uren lang in de keuken hebt staan uitsloven. Helemaal als je dan ook nog iets liefs doet met je gerechten.

2. Maak je eigen valentijnscadeau

Sieraden? Parfum? Bloemen? Dat kan goedkoper én creatiever! Ga gewoon zelf aan de slag en maak je eigen Valentijnsdagcadeau, je inzet en creativiteit wordt vast gewaardeerd en beloond. We helpen het je in ieder geval hopen…

3. Reisje? Blijf dicht bij huis

ZO romantisch is Parijs nu ook weer niet. Steden als Brugge (BE), Trier (DE) of Maastricht (NL) zijn prima alternatieven. Goedkoper, dichter bij huis en misschien nog wel romantischer dan de ‘mondiale stad van de liefde’…

4. Bezorg de kaart zelf

Dat scheelt je toch weer een postzegel. En je kunt zo direct even bij je (toekomstige) geliefde naar binnen gluren, om er zeker van te zijn dat alles goed is.

5. Vergeet Valentijnsdag*

Goedkoper dan dit kan niet! Doe gewoon net alsof je Valentijnsdag helemaal vergeten bent, al is dat tegenwoordig, met alle commerciele aandacht eromheen, wel wat lastig.

*Wij kunnen niet garanderen dat dit je in dank wordt afgenomen…


 
 

Reageer!