Categorie | Valentijnscadeaus

Valentijn champagne tip: De top 5 Champagnes en Bubbelwijnen

Lekker een romantisch avondje samen genieten voor de openhaard van sprankelende wijnen als Champagne en Prosecco. Valentijntips.com heeft uit een breed scala een selectie gemaakt van de beste kwaliteit Champagne en Bubbels tegen een redelijke prijs om zo uw romantisch avondje compleet te maken.

5. Bernard Lebardieu, Rosé Brut, Frankrijk

Een lekker verkwikkend mousserende wijn van lekker rood fris fruit afkomstig van de druivensoort: Pinot Noir. Deze aantrekkelijke framboosroze mousse is mooi vol rond en krachtig van smaak met een lekker verkwikkende bruis. Prima spanning en een mooi droog slot.

prijs: €7,99

4. Champagne Brut, Pannier, Frankrijk

Een gerijpte champagne met een brede geur vol romig fruit en iets van noten afkomstig van de druivensoort: Chardonnay. Diep van smaak met een verkwikkend, frisdroge finale. Een prachtige balans tussen de mineralige fraîcheur en het zachte fruit. Een lang aanhoudende fijne mousse.

Prijs: € 17,95

3. Beaumet, Champagne, Cuvée Rosé Brut, Frankrijk

Deze Rosé Champagne, afkomstig van de druivensoorten Pinot Noir en Pinot Meunier, is een zacht bruisende belevenis van smeltend rood fruit met een krokante fraîcheur op de afdronk. Een zachtbruisend, zalmroze mousse met een heerlijke impressie van verse vruchten.

Prijs: € 25,49

2. Laurent Desmazières, Champagne Brut, Cuvée Tradition, Frankrijk

Lekkere champagne van de drie druivensoorten Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Een zachte maar toch energiek witte Champagne met een ondertoom van rijp exotisch fruit en een mooi droog frisse finale. Erg lekker en evenwichtig.

Prijs: € 23,00

1. Georges Lacombe Sélection, Champagne Brut

Deze Champagne Brut is afkomstig van de drie druivensoorten: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay en boeiend tot de laatste bel. Enorm zacht bruisend met een wervelende grip. De drie druivensoorten geven samen de klasse van boterrijke weelde.

Prijs € 20,45

bernard champ-brut beaumet2 laurent georges

De top 5, van links (5) naar rechts (1).


 
 

Reageer!